Telefon: +36309729679 Email: janecskoadrian@gmail.com

Az alapoktatás egy egyszeri alkalom –amire a későbbi edzések épülnek- , amikor mindent összefoglalok neked, ami a gokart gyors vezetéséhez szükséges. Nagyjából 3 órát vesz igénybe a program– ennek az első fele elmélet, a második pedig a gokartozás, amikor a pályán mutatom az íveket, valamint a menetek között segítek a hibák kijavításában.

Az oktatáson csoportos és privát formában is részt tudsz venni számtalan pályán. Egyeztess időpontot és helyszínt az elérhetőségek valamelyikén.

Elmélet
50%
Gyakorlat
50%

A gokartoktatást Janecskó Adrián, az egyik legsikeresebb hazai gokartversenyző tartja.

ALAP GOKARTOKTATÁS GYEREKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK

Milyen tudást kapsz?

A gokartnak, mint minden más sportnak, megvannak a trükkjei. Ha komolyan szeretnéd venni a hobbid, netán kacérkodsz a versenyzéssel, az alapoktatáson megismerkedhetsz az ideális ívekkel, a gokartozás fizikájával, a kanyarodás, fékezés és gázadás technikájával, a testsúlyáthelyezés fontosságával és helyes kivitelezésével.

ALAP GOKARTOKTATÁS GYEREKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK

Milyen módszerekkel fejlődsz majd?

Tény, hogy minél többet gyakorol valaki, annál ügyesebb lesz, azonban nem mindegy, mit gyakorol. Érdemes már kezdettől fogva a helyes technikát elsajátítani, hogy később ne a rossz berögződések korrigálására kelljen fókuszálni.

ELMÉLET
Az alapoktatáson a helyes technikán kívül az adott pálya sajátosságait is megismered. Részletes útmutatást kapsz ahhoz, hogyan vedd be az összes kanyart a leggyorsabban és hogyan érd el a legjobb köridőt. A további edzéseken is mindig van elméleti rész, ami segít felidézni vagy finomhangolni az adott pálya trükkjeit.

GYAKORLAT
A gyakorlati részben lesz közös futam, amikor mutatom az íveket és a helyes technikát, a többi futamodban kívülről figyellek a pálya különböző pontjain, a futamok között pedig átbeszéljük, mennyire sikerült kivitelezned a megbeszélteket, mik voltak az esetleges hibáid és hol tudsz még gyorsulni.

EDZÉS
Az alapoktatásra épülő edzések - legyenek akár csoportosak, akár egyéniek - a részképességek fejlesztését kívánják elősegíteni különböző módszerekkel, valamint a verseny különböző elemeit gyakoroljuk, mint például az előzés, védekezés, időmérő edzés, stratégia, stb.

VERSENYFELKÉSZÍTÉS
A különböző versenyek helyszínein is edz a csapat. Ismerd meg a pályát és térképezzük fel együtt a stratégiai szempontból fontos részeket! A hazai versenyek után a nemzetközi szintre is kiterjed ez a felkészülés.

Kezdd el az edzést még ma!

Csatlakozz a csapatunkhoz!

Jelentkezés

Tudnivalók

Itt találod a szolgáltatásokkal kapcsolatos legfontosabb információkat, amelyek minden helyszínen érvényesek.

 • Időtartam
  Kb. 3 óra, ami az elméleti és a gyakorlati részt is magába foglalja.
 • Korosztály
  Onnantól kezdve, hogy eléred a pedált
 • Létszám
  3-5 fő csoportos formában. Privát oktatás is kérhető.
 • Ár
  10000 (csoportos formában)- 15000 Ft (privát formában) + a menetek ára. 3-5 menet javasolt.
JÓ HA TUDOD

Milyen további előnyöket szerezhetsz, ha csatlakozol?

A gokartos tudásod fejlesztésén és a versenypályák meghódításán kívül számtalan pozitívummal gazdagodhatsz, ha a csapat tagjává válsz.

Legyen tiéd a fenti előnyök mindegyike! Csatlakozz!
MINDEN, AMI FONTOS

Gyakran ismételt kérdések

Ha valamire mégsem kaptál választ, vagy egyéb kérdésed van, vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségek valamelyikén, vagy tedd fel a következő edzésen!

Mit kell hozni az alapoktatásra?

Kényelmes ruhában és cipőben gyere! Ha nincs bukósisakod, a gokartpálya biztosít számodra. Nem árt, ha van kesztyűd is, de nem alapfeltétel. A pálya biztonsági előírásai érvényesek az edzéseken is.

Mi történik az alapoktatásra és csoportos edzésre való jelentkezés után?

Kapsz egy megerősítő e-mailt arról, hogy tudomásul vettem a jelentkezésedet és várlak a megadott időben az oktatásra. Ha nem vagy biztos az időpontban, akkor is írj bátran és keresünk rá alkalmat. 

Hogyan jelentkezhetek egyéni edzésre?

Írj egy üzenetet nekem az igényeidről a helyszín és a lehetséges időpontok megjelölésével vagy vedd fel velem a kapcsolatot telefonon!

Hány éves kortól lehet részt venni az oktatásokon és edzéseken?

Onnantól kezdve, hogy eléred a pedált. 18 éves kor alatt viszont szülői beleegyezés szükséges. Az oktatások és edzések alatt külön szoktam venni a gyerekeket és a felnőtteket.

Miért fontos, hogy részt vegyek az alapoktatáson?

Fontos, hogy értsd a gokartozás fizikáját, tudd, hogy egy adott technika miért működhet egy adott kanyarban vagy miért nem.

Hogyan válhatok csapattaggá?

Ha úgy érzed, hogy készen állsz a versenyzésre, jelentkezz nálam, hogy élvezhesd a csapat, a közös fejlődés és versenyzés előnyeit!

Kezdd el az edzést még ma!

Csatlakozz a csapatunkhoz!

Jelentkezés