Phone: +36309729679 Email: janecskoadrian@gmail.com
Gokart oktatás, versenyzés gyerekeknek

Gokart Kid&Junior Bajnokság

Elérhető ár, biztonságos körülmények, világbajnokságra is kijuthatsz

A Gokartedzés csapata versenyzőket toboroz!

Célunk: a gokart sport megismertetése, vezetéstechnikai fejlesztés, versenyzési lehetőség biztosítása gyerekeknek.

Mit kínálunk?

  • Rendszeres oktatások, edzések 6-7 éves kortól.
  • Szervezett bajnokság több korosztályban.
  • Nincs szükséged saját gokartra, a gokartokat mi biztosítjuk, a nagyobbak felnőtt gokartokkal mennek.
  • Biztonságos körülmények, a gokartok ütközőkerettel vannak ellátva.
  • Szórakoztató edzések.

Továbblépési lehetőségek:

  • Versenyzési lehetőséget nyerhetsz versenygokarttal (Ebambini, Easykart) a Willisits Teammel!
  • A versenyek egy része Sodi World Series kvalifikációs futam, ahonnan kijuthatsz a világbajnokságra
  • Az edzéseken és versenyeken egy jó alapot fogsz kapni a biztonságos közúti közlekedéshez.
  • Egy jó közösséghez csatlakozhatsz, ahol barátokat szerezhetsz.

Szeretnél csatlakozni?

Téli edzések 6-11 éves korig, valamin 12-15 éves korig a Flaskartban és az E-kart Ringen

A következő edzés időpontja:

2022.01.19 17:00 Flashkart, Budapest (minimum 125cm-es magasságtól)

Az edzések 18000Ft-ba kerülnek/alkalom!

További részletek a bajnokságról és az edzésekről

A kölyök korosztály számára (6-11 éves korig) és a kezdő Junioroknak (12-15 év) a téli időszakban a Flashkartban (Budapest, Blaha Lujza tér, az Europeum alatt) és az E-kart Ringen (Győrújbarát) tartjuk az oktatásokat és edzéseket. Az edzések díja 18000Ft/alkalom, amely 1 óra elméleti oktatást és 3 futamnyi gokartozást foglal magába.  Az időpontokat lásd az eseménynaptárban vagy itt.

Az edzésekhez gokartos előképzettség nem szükséges. A gokartok ütközőkerettel vannak ellátva, a pályák bizonságos, energiaelnyelő korláttal. A gyerek gokartok a felnőtt gokartokhoz képest alacsonyabb teljesítménnyel rendelkeznek, biztosítva, hogy a legkisebbek is folyamatosan kontroll alatt tudják tartani. A vezetési tudás növekedésével növeljük a gokartok teljesítményét.

A versenyeken akkor indulhatsz, ha az adott pályán a megadott szintidő alatt tudsz teljesíteni, ezt megfuthatod a verseny előtti edzésen, vagy privát formában, de ez esetben be kell mutatnod a szervezőknek.

A versenyek előtt szervezett edzésekkel biztosítjuk a folyamatos fejlődés lehetőségét. Ezen alkalmakkor a versenyzők nem csak az adott pályát tanulják meg és gyakorolják a versenyre, hanem elméleti, vezetéstechnikai, versenyzéstechnikai képzésben részesülnek.

Az edzéseket és a versenyeket két korosztályban tartjuk. 6-11 és 12-15 éves korig. Az ennél idősebbek felnőtt csoporthoz tudnak csatlakozni, ők másik bajnokságban tudnak versenyezni a Gokartedzés csapatában.

A versenynaptár kialakítása során a célunk az volt, hogy versenyről-versenyre új, egyre nagyobb kihívás elé állítsuk az ifjú versenyzőket. A versenyek egy része Time Attack vagyis az óra ellen, a másik része test-test elleni küzdelem.  A versenynap menete: szabadedzés, időmérők, versenyek.

A verseny lebonyolítását, szabályzatát, időtervét mindig az adott verseny kiírása fogja tartalmazni (lásd a versenynaptárban), valamint a versenyzői eligazításon is ismertetésre kerülnek.

Az első bajnokság 2022. februártól júniusig fog tartani. Az első két futam terem pályán kerül megrendezésre. A versenynaptár időpontjait hamarosan frissítjük. A versenynaptárat ITT érheted el.

Az 5 versenynapból álló bajnokság győztese versenyzési lehetőséget nyer, ingyen vesz részt egy versenyen az Ebambini vagy az Easy60-as kategóriában egy igazi versenygokarttal.

A versenyek egy része a Sodi World Series-be is beleszámít, innen a versenyzők kvalifikálni tudják magukat az SWS világdöntőre.

A nevezési díj 20000Ft/verseny.

További részletekért keresd Janecskó Adriánt: 06309729679

Együttműködő partnereink:

Vélemény, hozzászólás?