Phone: +36309729679 Email: janecskoadrian@gmail.com

Az online konzultáció során, segítek felkészülni a következő versenyedre, kielemezzük a pályát, meghatározzuk a stratégiát, az edzéstervet, hogy a lehető legjobban építsd fel a versenynapod. Felhívom a figyelmedet az adott pályán leghatékonyabban működő stílusokra, hogy mely kanyarban mire fókuszálj.

Segítek a mentális felkészülésedben, hogy az adott pillanatban a legjobban ott tudj lenni fejben, össze tudd rakni a legjobb időmérő kört, és a rajthelyednek megfelelő legjobb versenytervvel állj ki.

Amennyiben szükséged van rá, újra átvesszük az elméleti összefüggéseket.

Kérhetsz videóelemzést bármely pályáról, küldj egy videót és egyeztetett időpontban vagy emailben kapod meg a kiértékelést, és a javaslatokat a fejlődésre.

Elmélet
100%

A konzultációt Janecskó Adrián, az egyik legképzettebb hazai gokartversenyző tartja.

ALAP GOKARTOKTATÁS GYEREKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK

Milyen tudást kapsz?

A gokart egy speciális sport, aminek megvannak a trükkjei. Az alapoktatáson a résztvevők megismerkednek az ideális ívekkel, a gokartozás fizikájával, a kanyarodás, fékezés és gázadás technikájával, a testsúlyáthelyezés fontosságával és helyes kivitelezésével.

Kezdd el az edzést még ma!

Csatlakozz a csapatunkhoz

Jelentkezés

Tudnivalók

Itt találod a szolgáltatásokkal kapcsolatos legfontosabb információkat.

 • Időtartam
  Megbeszélés alapján.
 • Létszám
  1 fő.
 • Ár
  5000 Ft óránként.
 • Platform
  Skype, messenger, telefon.
JÓ HA TUDOD

Milyen további előnyöket szerezhetsz, ha csatlakozol?

A gokartos tudásod fejlesztésén és a versenypályák meghódításán kívül számtalan pozitívummal gazdagodhatsz, ha a csapat tagjává válsz.

Legyen tiéd a fenti előnyök mindegyike! Csatlakozz!
MINDEN, AMI FONTOS

Gyakran ismételt kérdések

Ha valamire mégsem kaptál választ, vagy egyéb kérdésed van, vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségek valamelyikén, vagy tedd fel a következő edzésen.

Mi történik az alapoktatásra és csoportos edzésre való jelentkezés után?

Kapsz egy megerősítő e-mailt arról, hogy tudomásul vettem a jelentkezésedet és várlak a megadott időben az oktatásra. Ha nem vagy biztos az időpontban, akkor is írj bátran és keresünk rá alkalmat.

Hogyan jelentkezhetek egyéni edzésre?

Írj egy üzenetet nekem az igényeidről a helyszín és a lehetséges időpontok megjelölésével vagy vedd fel velem a kapcsolatot telefonon!

Hány éves kortól lehet részt venni az oktatásokon és edzéseken?

Onnantól kezdve, hogy eléred a pedált. 18 éves kor alatt viszont szülői beleegyezés szükséges. Az oktatások és edzések alatt külön szoktam venni a gyerekeket és a felnőtteket.

Miért fontos, hogy részt vegyek az alapoktatáson?

Fontos, hogy értsd a gokartozás fizikáját, tudd, hogy egy adott technika miért működhet egy adott kanyarban vagy miért nem.

Hogyan válhatok csapattaggá?

Ha úgy érzed, hogy készen állsz a versenyzésre, jelentkezz nálam, hogy élvezhesd a csapat, a közös fejlődés és versenyzés előnyeit!

Kezdd el az edzést még ma!

Csatlakozz a csapatunkhoz!

Jelentkezés