Telefon: +36309729679 Email: janecskoadrian@gmail.com
Bajnoki cím a GTC Téli Kupán

Bajnoki cím a GTC Téli Kupán

 

Február 22-én véget ért a GTC Tehetségkutató Téli Kupa, az utolsó fordulón minden kategóriát megnyertünk.

A Juniorok között Szabó Ádám bajnoki esélyeshez mérten megnyerte az időmérő edzést és az első futamot. A második futamon a hatodik hely is elég volt a bajnoki cím elnyeréséhez. Ádám a fordított rajtsorrendnek köszönhetően ebből a pozícióból rajtolt, majd fölösleges kockázatot nem vállalva biztosította be bajnoki címét! Ugyanebben a kategóriában egy negyedik és egy harmadik helyet szerezve az utolsó két futamon Mihalidesz Máté a negyedik helyen zárta a bajnokságot.

Az egyes kategóriában a bajnokságra már nem volt reális esélye Szabó Zalánnak, azonban az utolsó fordulót megnyerte, a mérlege a pole pozíció, első hely az első futamon, ötödik hely a második futamon. Mindez a bajnokság negyedik helyére volt elég. Zalán éppen az OAGB első fordulóján érzett rá igazán a pályára.

A kettes kategóriában csupán két fordulón szerepelt Németh Bálint, azonban a legutóbbi versenyéhez hasonlóan ismét ő nyert egy első és egy negyedik helyet szerezve az utolsó két futamon, amivel a bajnokságban a 6. helyet szerezte meg.

Március 7-8-án már a HCK és OAGB versenyein csapnak össze a versenyzők, újra a G1 Asia Gokart Centerben.

Vélemény, hozzászólás?