Phone: +36309729679 Email: janecskoadrian@gmail.com
2020 az eddigi legsikeresebb évünk volt

2020 az eddigi legsikeresebb évünk volt

A Gokartedzés csapat fennálásának legsikeresebb évét tudhatja maga mögött. Rövid visszatekintés következik a 2020-as versenyévre.

2020-ban az MNASZ HCK bajnokságban egy híján minden bajnoki cím a Gokartedzés versenyzőihez került, 5 kategóriából 4-ben bajnokok lettünk!

A Junior és 1-es kategóriákban Szabó Ádám, a 3-4-ben Zsichla Norbert nyerte meg a 2020-as bajnokságot, miközben a kettes súlycsoportban Nagy Levente épphogy lemaradt a bajnoki címről. Ezen kívül Tóth Bence Ákos és Gáncsos József is a 3. helyen zárták a kategóriájukat.

Az Országos Amatőr Gokart Bajnokságban is szereztünk bajnoki címet, méghozzá Németh Bálinttal a kettes kategóriában! Ráadásul a második hely is a miénk lett Szabó Zalánnal, valamint Budai Laci is dobogón végzett a 4-es kategóriában.

Az OAGB Endurance bajnokságban az NBL Team Németh Bálint- Budai László kettőse a második helyen végzett a pontversenyben, mindkét Hungaroringi futamot megnyerve!

2020-ban a csapat a Karting365 küzdelmeibe is becsatlakozott, ahol Trombitás Anna a kettes súlycsoport bajnoka lett! Anna emellett több pályán is női pályacsúcsot futott 2020-ban!

Még alig kezdődött el az év, amikor Szabó Ádám bezsebelte a Gokart Talent Cup Téli Kupájának bajnoki címét a Junior korcsoportban!

Bár bajnokot nem hirdettek, de a Gokartedzés versenyzői bizonyultak a legeredményesebbnek a Gokart Future Stars versenyein, ahol Szabó Ádám, Szabó Zalán, és Németh Bálint is futamot nyertek!

A csapat tulajdonosa és edzője, Janecskó Adrián a szezon elején 2. lett az osztrák indoor egyéni bajnokságon, valamint megnyerte a Drivingcamp legjobbjainak részvételével zajló Bajnokok Tornáját! Mindemellett a Slovak Karting Center (Slovakiaring) pályacsúcstartója lett bérgokarttal, valamint több pályán is a toplista elején szerepel.

2021-ben a HCK-s versenyzők közül sokan felkerülnek az OAGB-be, ahol még a tavalyinál is erősebb csapattal fogjuk ostromolni a dobogó legfelső fokát! A HCK-ban a régi és új versenyzőkkel próbáljuk felülmúlni a 2020-as eredményeinket. A Karting365-ben pedig az új versenyzők felkutatása és felfejlesztése lesz a cél a győzelmek mellett. Találkozunk 2021-ben is az oktatásokon és a versenyeken!

Vélemény, hozzászólás?