Phone: +36309729679 Email: janecskoadrian@gmail.com
2022-es sikereink!

A Díjkiosztóval lezártuk a 2022-es versenyszezont az MNASZ HCK és OAGB bajnokságokban! Kategóriánként az első hat helyezettet díjazták.

A HCK-ban Horn Lilla az egyes kategória bajnokának járó díjat vehette át 🏆 , Takács M Dávid pedig a négyes kategóriában a 2. helyen zárta a bajnokságot 🥈.

A további díjaink: Takács M Dávid harmadik kategória 4. hely, Árva Zénó Junior és egyes kategória 6. hely.

Az Országos Amatőr Gokart Bajnokságban Oszlár Dominik (egyes kategória) és Tóth Bence Ákos értek fel a dobogóra, mindketten második helyen zárták a bajnokságot 🥈🥈.

A további eredményeink: Kanalovics Olivér (1-2-es kategóriák) 4. helyezett, Horn Lilla (1-es kategória) 6. helyezett, Nagy Levente István (3-as kategória) 4. Zsichla Norbert (négyes kategória 5.) Kiss Norbert (4-es kategória, SGP) 4.

Az endurance bajnokságban a GP2-es kategóriában bajnoki cmet szerzett Hegedűs Sándor 🏆, aki Palik Zoltánnal alkotott egy csapatot!

A Díjátoadón versenyzőink különdíjakat is kaptak:

Tóth Bence Ákos- Az év ellenfele

Az év ellenfele díj azt a versenyzőt illeti, aki ugyan nem lett bajnok, de a legjobban megszorongatta az aktuális bajnokot! Ez a versenyző Tóth Bence Ákos lett, aki 6 ponttal maradt le a bajnoki címről Dömötör Patrikkal szemben!

Horn Lilla- Az év női versenyzője

Nem is fér kérdés ehhez a díjhoz, hiszen Lilla bajnok lett az egyes kategóriában, méghozzá 25 pontos előnnyel!

Oszlár Dominik- Az év legtöbbet fejlődő versenyzője

Ezt a különdíjat az a versenyző kapja, aki a legnagyobb fejlődést mutatta a korábbi évéhez képest. Dominik 2021-ben 7. lett a bajnokságban (1 dobogóval), 2022-ben pedig már 2. (6 dobogó, köztük 3 futamgyőzelem)!

Ugyan a top6-on kívül zárták az évet, de futamgyőzelmeikkel és dobogós helyezéseikkel, a folyamatosan a határokat feszegető versenyzésükkel bőven kivették a részüket a Gokartedzés HCK és OAGB-s sikeréből: Gyeskó Csongor, Frenkó András, Tóth Martin, Tóth Bence Tóti, Hegedűs Alex, Somogyvári Soma, Holczer Péter, Trombitás Anna, Szűcs Balázs.

Az 2022. évben a HCK és OAGB versenyeken aktív Gokartedzés versenyzők által szerzett egyéni dobogós eredményeink:

🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉

23 győzelem- 20 második hely -21 harmadik hely!

A HCK és OAGB-n kívül más bajnokságokban is sikeresen szerepeltek versenyzőink!

A Karting365 bajnokságban is indult egy Gokartedzéses versenyző, méghozzá Jónás Levente, aki a Q3-as bajnokságban a 2. helyet szerezte meg! 🥈Holczer Péter a Veszprémi bajnokságon szerzett bajnoki 2. helyezést! 🥈

A B-ligában a Zsír+ csapat készült a Gokartedzéssel, Tóth Csaba és Kocsis Balázs a bajnokság 3. helyét szerezték meg! 🥉

Nédermüller Martin a Sodi World Series versenyeken vett részt, a hazai bajnokságot a 3. helyen zárta 🥉, valamint a Slovakiaring bajnokságának bajnoka lett 2022-ben🏆!

A Sodi World Series Junior kategóriájának első 2 helyezettjét is csapatunk adta, mindketten kijutottak a 2023-as világdöntőre: Kanalovics Olivér 🥇(már másodszor), Simon Levente 🥈.

2022-ben további két nemzetközi sikert is elkönyvelhettek versenyzőink, amikről korábban már hírt adtunk. Kanalovics Olivér 8. helyen zárta az SWS International Final-t, Horn Lilla és Szabó Ádám pedig 6. helyet szereztek Magyarországnak a Motorsport Games-en a gokart szlalom kategóriában!

A Gokartedzés gratulál minden versenyzőjének, és a versenytársainknak a 2022-es évhez!

Folytatjuk!

Vélemény, hozzászólás?