Telefon: +36309729679 Email: janecskoadrian@gmail.com
Anna a Karting365 bajnoka

Anna a Karting365 bajnoka

A Kartfarmon Augusztus 15-én lezárult a Karting365 legutóbbi minibajnoksága, a három futam alapján Trombitás Anna lett a 75+ kategória bajnoka!

Anna a 85+ csoportban is esélyes volt a bajnoki címre. Az időmérős géphúzása nem alakult a legszerencsésebben, csak a 9. rajtkockát szerezte meg, innen indulva győzni kellett volna ahhoz, hogy bajnok legyen. Óriási versenyt vívott, már a második helyen járt, és az elsőt támadta. Sikerült fél géppel ellenfele mellé érni, azonban ő nem figyelt a támadóra, becsukta a kaput, Anna ezzel falat fogott és visszacsúszott, így a második helyen végzett a bajnokságban.

A Karting365-ben 3 futamos minibajnokságokat rendeznek, ez a mostani sorozat Június 20-án indult a Battaringen, majd a Drivingcampben folytatódott, ahol Anna mindkét kategóriában győzni tudott, és a Kartfarmon zárult, ahol a 75+ kategóriában a második hellyel bebiztosította a bajnoki címet. A 85+ kategóriában pedig a bajnoki második hely lett Annáé.

Az egyéni versenyek után következett a csapatverseny, normál irányban, ahol Trombitás Anna és Hammer Martin csapata (All day karting) először állhatott a dobogóra, harmadikok lettek. Ezen az enduranceon Anna legjobb formáját mutatta, három gokarttal is ő futotta a leggyorsabb kört, olyan versenyzőknél volt gyorsabb, akik a HCK-n és az OAGB enduranceon is bizonyították már rátermettségüket.

Lássuk hogyan értékelt Anna a verseny után:

“Számos izgalmas szituációt hozott a hétvége a két kategóriában vívott csatákban, és az endurance versenyen egyaránt.

Az eredmények most nem tükrözik azt a sikerélményt, hogy milyen elszántsággal és akarattal haladtam előre az érmek, és egyben a kupák kiérdemléséért. Viszont a szép előzésekből adódó tapasztalatomat és a tudatot, hogy meg tudom csinálni, semmivel nem lehet helyettesíteni.

Utolsó versenyem volt a KARTING365-ben, innentől a HCK-ban lesz a megmérettetésem folytatása.

Rengeteg élménnyel, ismeretséggel, tapasztalattal gazdagabban indulok, és szeretném ott is megmutatni, meg tudom csinálni, győzni akarni kell! Vagy néha épp ellenkezőleg, van, amikor elég, ha csak élvezed amit csinálsz!”

Anna a Karting365-ben már csak a csapatversenyeken vehet részt, azonban több új versenyzővel támadunk a kupákért.

Hammer Martin és Trombitás Anna- vagyis az All day karting a dobogón.

Vélemény, hozzászólás?