Phone: +36309729679 Email: janecskoadrian@gmail.com
Kezdődik! Gokartedzés szimulátoron!

Gokartedzés szimulátoron!

Megnézheted egy profi versenyző belső kamerás felvételeit, de nem fogod tudni leutánozni a legjobb körét! Ahhoz rendelkezned kellene a tapasztalatával, az érzékelésével, az izommemóriájában tárolt, különböző helyzetekre adott reakcióival; a tudásával, ami alapján az egészet felépítette. Ismerned kell a fókuszpontokat – ahol fékezni, befordulni és gyorsítani kezdhetsz; rendelkezned kell az adaptációs képességgel, hogy a körülmények változásainak megfelelően módosítsd a vezetésedet. Éld át az érzést, amivel kihozod a maximumot a pályából!

Mindezt a tudásanyagot  ITT – szerezheted meg!

Tematikusan felépített elmélet és gyakorlati feladatok, versenygokartosoknak és bérgokartosoknak egyaránt!

A feladatok célja, a vezetéstechnikai elemek begyakorlása, a gokartozáshoz szükséges reflexek kialakítása, a határon való magabiztos vezetés, a kanyarok különböző szakaszaiban a sebesség maximalizálása, a szemlélet és látásmód kialakítása ahhoz, hogy gyors és pontos legyél. Lépésről lépésre segítek eljutni a tökéletesen felépített körig, közben elsajátítod a különböző technikákat és a hozzá tartozó elméleti ismereteket.  A cél, hogy ne csak eltalálj egy gyors kört az ösztöneidnek köszönhetően, hanem tudatosan építsd fel a vezetésed, és eljuss a határig!

A Kartkraft szimulátor programban az IAME X30 és KZ2-es versenygokartokkal gyakorolunk lézerszkennelt pályákon.

A programot –ITT- tudod megvásárolni 18 Euróért, információkat ITT- találsz. David Sera (18x Ausztrál bajnok, Vb. 2.) szerint “az egyetlen program, mely ténylegesen visszaadja a gokart vezetésének érzését.”

Az edzések otthonról végezhetők a saját időbeosztásod szerint. Amit megveszel feladatsort és tudásanyagot, örökre a tiéd marad.

Egy lecke tartalmazza a következőket:

  • Az adott témához tartozó részletes elméleti anyag, ábrákkal illusztrálva. 
  • A technika elsajátítását lépésről lépésre elősegítő feladatok.
  • Célidő, amit el kell érned.
  • A gokart beállítási paraméterei, amivel a gyakorlatot végrehajtod.
  • Teljes körös videó a megoldásról.

Az edzésprogramot versenygokartosoknak és bérgokartosoknak egyaránt ajánlom, azoknak, akik áttérnek a bérgokartozásról a versenygokartozásra, akik fejlesztenék a vezetési stílusukat, akik a gyakorlás közben kihívást keresnek az edzésben.

A feltöltött tudásanyag lista hetente bővül. Jönnek feladatok a Kartsim programra is.

A leckék leírásait és a jelentkezés menetét ITT- találod.

Személyre szabott, privát edzés bejelentkezés alapján budapesti szimulátorteremben!

email: janecskoadrian@gmail.com                          tel.:(30)9729679

Vélemény, hozzászólás?