Telefon: +36309729679 Email: janecskoadrian@gmail.com
Kezdődik!

Kezdődik!

 

Örömmel jelenthetem be, hogy elindult a weboldalam, amelyet a saját versenyzőimnek és a gokartozásban fejlődni kívánóknak szánok. Itt találjátok az elkövetkező eseményeket, itt tudtok jelentkezni oktatásra, edzésre, olvashatjátok a legfrissebb híreinket vagy megnézhetitek a legújabb videókat, akár egy gyorskörről vagy egy verseny összefoglalóját.

Micsoda véletlen, hogy az oldal elkészülte egybeesik a legeredményesebb HCK versenyünkkel, amikor is mind az öt kategóriában az én versenyzőim szerezték meg a pole pozíciót és a győzelmet. Ilyen még nem volt, úgyhogy ez a hónap duplán különleges számomra, mint edzőnek.

Magyarországon az MNASZ égisze alá tartozó HCK (Hobby Cart Kupa) és Országos Amatőr Gokart Bajnokság ahol tevékenykedek és előbbiben ért minket ez a siker a sorozat Battaringi fordulóján. A Juniorok között Szabó Ádám idei második győzelmét szerezte és újonc évében csökkentette lemaradását a bajnokság éllovasával szemben, ő és Mihalidesz Máté is 14 pontra követik a vezetőt amire 3 futamuk van. Az egyes kategóriában Szabó Zalán szintén második győzelmét könyvelhette el és dobogós helyen áll újoncként. A kettes súlycsoportban Németh Bálint behozhatatlan előnyre tett szert a bajnokságban. A hármasban Kovács Tamás Sándor a második helyről rajtolva előzte meg Bálintot és közeledett a pontversenyben Bálintra. A négyesben Prágai Erwin előzte meg Tamást és vezeti a bajnokságot. Öt kategóriából háromban vezetjük a pontversenyt, de még nincs vége, ennél is több bajnoki címet célzunk meg.

Az OAGB-ben Budai László és Pintér Krisztián dobogót, Támba Zoltán pole pozíciót szerzett, majd műszaki hiba miatt állt ki abból a futamból. Az endurance futamon a Hungry Hungarians (Barna Krisztián- Janecskó Adrián) győzött Budai László és Németh Bálint előtt, vagyis kettős győzelmet szereztünk.

Ebben a hónapban Kulcson folytatódik a bajnokság, ahol lehetőséget kínálok a módszereimbe való bepillantásra a csapathoz a jövőben csatlakozni kívánó versenyzőknek, amiről bővebben olvashattok a felhívásban.

A további hírek és edzések miatt kövessétek az eseménynaptárt és az oldalt.

Jó böngészést, sok tapadást és sikeres gyakorlást kívánok!

Vélemény, hozzászólás?