Phone: +36309729679 Email: janecskoadrian@gmail.com
SWS világbajnoki kvalifikációs futamok a Palóc Ringen!

A Palóc Ring bekapcsolódik a Sodi World Series versenyek vérkeringésébe, ami azt jelenti, hogy kvalifikálni tudod magad a jövő évi Sodi World Finals-ra! Az SWS a világ legnagyobb bérgokartos ranglistája! Amatőr és profi versenyzők egyaránt részt vehetnek a versenyeken!

Regisztrálj a versenyekre (a leírásban találod a regisztráció menetét), és ha te szerzed a legtöbb pontot a Magyar versenyzők közül, képviseld Magyarországot a nemzetközi döntőben! Az eredményeid felkerülnek a Sodi rendszerébe, ahol nyomon tudod követni, hogy hol állsz a nemzeti és a nemzetközi értékelésben.

Bármennyi versenyen részt vehetsz, a világdöntőre való kvalifikációba a Senior kategóriában a legjobb 10, a Junior kategóriában a legjobb 8 eredményed számít bele.  Mindkét kategóriából 1-1 versenyző jut ki a világdöntőre.

A Junior kategória 7-14 éves korosztálynak, a Senior 15 év fölötti versenyzőknek szól. A versenyeken egységes súlyozás lesz, a súlyokat a rendező biztosítja!

Kategóriák: Junior, Senior 85, Senior 95.

A súlyozás: Junior kategóriában 60 kg, a Senior kategóriákat 85 és 95kg-ban írjuk ki.

Minden kategóriában a 390 köbcentis Sodi SR5 típusú gokartokat fogjuk használni.

Információk a versenyekről

A lebonyolítást mindig az adott verseny kiírása fogja tartalmazni.

Nevezési díj 16000 Ft, mely magába foglalja a 2*6 perces időmérő edzést (a két legjobb kör átlaga határozza meg a rajtsorrendet) és a 10 körös versenyt. A versenyek előtt szabadedzésre lesz lehetőség, amiért külön kell fizetni.

Versenykiírás

Időpont: 2022.06.04

Nevezési korlát: 40 versenyző kategóriánként.

Időterv: 14:00- 16:00 érkezés, regisztráció, szabadedzések (opcionális, a nevezési díj nem tartalmazza). Legkésőbb 15:30-ig mindenkinek meg kell érkeznie! 15:50-kor indul az utolsó szabadedzés!

16:00-17:00 eligazítás, majd időmérő edzések. Az időmérő edzésen külön mennek a Senior és a Junior versenyzők. Egyszerre maximum 10 gokart tartózkodik a pályán. Az időmérőn 2*6 perc áll a versenyzők rendelkezésére a leggyorsabb kör megfutására az előre sorsolt gokartokkal. Az időmérőn a gyorsabb versenyzőt el kell engedni, nincs feltartás.  A top 10 kerül az A döntőbe, ők mennek a győzelemért, a 11-20 a B döntő, stb…

17:00-18:30 az időmérő edzés után, az időmérőn kialakult sorrend szerint repülőrajttal következnek a 10 körös versenyek, ahol pozícióharc lesz.

Az időterv a nevezők számának függvényében változhat, erről a verseny előtt tájékoztatjuk a versenyzőket.

Az általános sportszabályok, zászlójelzések, pályán való viselkedés, a versenyt megelőző eligazításon kerülnek kihirdetésre!

A nevezés menete:

1. Regisztrálj a következő oldalon: https://www.sodiwseries.com/en-gb/ a jobb felső sarokban a Log in- fülre kattintva. Ha már van regisztrációd, itt tudsz bejelentkezni.  Affiliated track-nak válaszd a Palóc Ringet. A regisztráció ingyenes.

2. A következő versenyek listáját megtalálod a felső menüsor SWS -> RACES fülre kattintva. A track menüt lenyitva keresd ki a Palóc Ringet, a nagyítóra kattintva látod a következő versenyek listáját.Elérhető itt: https://www.sodiwseries.com/en-gb/tracks/races

3. A versenyek listája közül, ha rákattintasz bármelyikre, átdob egy újabb oldalra, itt találod az információkat az adott versenyről, nevezési díj, időterv, maximális nevezők száma, súly, rövid leírás.

4. Ha részt akarsz venni az adott versenyen, a kék színű +Preregister fülre kattintva tudsz helyet foglalni magadnak. Azért fontos minél előbb előregisztrálni, mert ha betelnek a helyek már nem tudsz részt venni az adott versenyen. A versenyről ugyanitt le is tudsz iratkozni, ha meggondoltad magad.

Ha már nem tudsz nevezni az SWS oldalon, de szeretnél jönni, írj email a 6. pontban megadott email címre.

Fontos, hogy a dupla verseny esetén mindkét versenyre fel kell iratkoznod. Csak akkor jelenik meg az eredményed az SWS rendszerében, ha feliratkoztál a versenyre!

5. A Palóc Ringen rendezett versenyekre legkésőbb a versenyt megelőző napon regisztrálj be a 4-es pontban leírt módon. A versenyeket a Sodi szabályzata alapján akkor rendezzük meg, ha az adott kategóriában legalább 6 induló van.

6. Bármilyen kérdéssel kapcsolatban küldj emailt a janecskoadrian@gmail.com email címre.

7. Kövesd nyomon, hogy hol állsz a nemzeti és nemzetközi rangsorban. https://www.sodiwseries.com/en-gb/rankings/

 

Vélemény, hozzászólás?