Phone: +36309729679 Email: janecskoadrian@gmail.com
Szuper évet zártunk 2021-ben!

Eredményes évet tudhat maga mögött a Gokartedzés csapata a HCK és OAGB bajnokságokban 2021-ben! Négy kategóriában gyűjtöttük be a bajnoki címet! A bajnoki pontverseny összesítése alapján az éremtáblázat:

HCK

Junior kategória: Horn Lilla 🥇 Kanalovics Olivér 🥉

1. kategória: Kanalovics Olivér 🥉

2. kategória: Trombitás Anna 🥈

3. kategória: Kis Norbert 🥈

4. kategória: Kis Norbert 🥇 Molnár István 🥉

OAGB

1. kategória: Németh Bálint 🥇 Szabó Ádám 🥉

2. kategória: Németh Bálint 🥇 Nagy Levente István 🥉

Kiemelem Németh Bálint teljesítményét, aki az ideivel együtt már háromszoros OAGB bajnoknak mondhatja magát, mindemellett két HCK bajnoki címet nyert! Bálint a kezdetektől a csapathoz tartozik, a Gokartedzés történetének legeredményesebb versenyzője a HCK és OAGB bajnokságokban!

A Karting365-ben, ahol több minibajnokságot rendeztek egy évben, 2021-ben öt bajnoki címet szereztünk:

Baráth Bence 🥇🥇

Kis Roland 🥇

Takács Dávid 🥇🥇

Hegedűs Alex 🥈🥉

Szűcs Balázs 🥈🥉

A fentieken kívül két versenyző eredményeit emelem még ki, akik ugyan bajnoki címet nem nyertek, de a legjobb teljesítményt nyújtották az adott kategóriában!Trombitás Anna a legjobb versenyzőnek bizonyult az OAGB Endurance bajnokságának GP2-es kategóriájában, ahol minden (4 órás) versenyt megnyert, ahol elindult! 🥇🥇🥇 Ezen kívül győzött a Téglási 12 órás versenyen 🏆 Anna az egyetlen nő eddig, aki a HCK bármelyik súlykategóriájában a dobogón zárta a bajnokságot!

Horn Lilla pedig az első lány a HCK történetében, aki bajnoki címet nyert a Junior kategóriában! 🥇 Lilla sikere azt is jelenti, hogy az elmúlt 4 évből 3-szor a Gokartedzés versenyzői nyerték ezt a kategóriát (2020 Szabó Ádám, 2018 Ferenczy Dominik)!

A másik kiemelt versenyző, akiről írtam: Kanalovics Olivér. Olivér a Sodi World Series Magyar pontversenyét vezeti a Junior kategóriában. Az SWS-ben december 31.-én zárul a 2021-es bajnokság. Magyarországon idén nincs több verseny kiírva a Juniorok számára, így három futamgyőzelemmel 🥇🥇🥇minden bizonnyal Olivér fogja képviselni Magyarországot az SWS világdöntőn!

A Gokartedzés gratulál minden versenyzőjének és az ellenfeleinknek! Felejthetetlen szezont tudhatunk magunk mögött!

Vélemény, hozzászólás?