Phone: +0(123) 456 78 90 Email: dynamicpress@gmail.com
Újabb győzelem a GTC-n

Újabb győzelem a GTC-n

 

December hatodikán újra a G1 Asiacenter gokart pályán csapott össze a GTC téli tehetségkutató kupasorozat mezőnye, amelyen az első fordulóhoz hasonló sikereket értünk el.

A Junior kategóriában Szabó Ádám szerezte meg a pole pozíciót, Mihalidesz Máté pedig a negyedik rajtkockából várhatta az első futam rajtját, amelyen nem történt semmi rendkívüli esemény, így a srácok ezekben a pozíciókban zárták a versenyt. A fordított rajtsorrendes második futamon Máté balesetbe keveredett majd a leggyorsabb kört is megfutva a 10. helyre tudott feljönni, így összetettben a negyedik helyen zárt, miközben Ádám is előzött, de végül a hatodik hely lett az övé, ami elég volt ahhoz, hogy az első forduló után ismét ő nyerjen.

Az egyes kategóriában Szabó Zalán a negyedik helyről indulva a két verseny összesítése alapján is a negyedik helyen zárt, egy elég erős mezőnyben. 

A kettes kategóriában Németh Bálint az időmérő edzésen a második helyen zárt Ficza Ferenc mögött, akivel a versenyen is végig harcolt az elsőségért, de Feri nem hibázott. A második futamon viszont Bálint az ötödik helyről indulva képes volt feljönni az első pozícióig parádés előzéseket bemutatva, így megnyerve az összetettben a második fordulót Ficza Ferenc előtt.

A bajnokság a saját versenyzőim szempontjából nagyon szépen alakul, hiszen a lehetséges hatból négy futamgyőzelemnél tartunk. A GTC sorozat januárban folytatódik.

Vélemény, hozzászólás?