Telefon: +36309729679 Email: janecskoadrian@gmail.com
Elsöprő sikerek Drivingcampben

Elsöprő sikerek Drivingcampben

 

Augusztus 8-9.-én a Drivingcampben folytatódott a HCK és OAGB bajnokság, a HCK-n eredmény szempontjából sikerült beállítanunk a kulcsi sikert!

A Junior kategória nagyon hasonló versenyt hozott, mint Kulcson, Szabó Ádám és Mihalidesz Máté indult az első két helyről, Máté gyorsabbnak bizonyult a versenyen, végig támadni tudta Ádámot, Ádámnak védekeznie kellett, sikerült, újabb, idei negyedik kettős győzelmüket szerezték! Fantasztikus, ahogyan egymással versenyeznek hétről- hétre! Edzőként a lehető legjobb ezt figyelni!

A kettes kategóriában Nagy Levente és Tóth Bence Ákos szintén lemásolták a kulcsi eredményüket, ismét kettős dobogó, ismét második és harmadik hely! A kettes kategóriából kiemelném még Trombitás Anna teljesítményét, aki a 10. helyről indulva, vétlenül belekeveredve egy balesetbe, egészen a hetedik helyig zárkózott fel, több előzést is bemutatva, még az utolsó kör utolsó kanyarjából kigyorsítva is tudott előzni!

A hármas és négyes kategóriában egyaránt versenyző Zsichla Norbert az idei szezon hajnalán keresett meg azzal a kéréssel, hogy tanulni szeretne tőlem. Egy téli, pénteki edzésnapon a G1 Ázsia Kart Centerben kezdtem a vezetési technikája fejlesztését. Megbeszéltük, hogy velem vág neki az idei évnek, egész évben az edzője leszek. Az első pár alkalom után láttam, hogy helyén az alapok. Már versenyek óta vártam, hogy megszerezze az első győzelmét. Ott volt a tűz közelében, aztán volt egy kisebb mélypont. Mégis, mindig azt gondoltam, hogy nagyon kevés hiányzik ahhoz, hogy nyerjen, egy apróság, amit csak meg kell találni. Most végre sikerült! Meglett az az apró valami, egy picit más hozzáállás. A hármas és négyes kategóriában is megszerezte a pole pozíciót, a négyes egy sima győzelmet hozott, a hármas pedig egy, az utolsó kanyarig védekezős verseny végi, még nehezebb, értékesebb elsőséget!

Az OAGB 3 dobogós helyezést hozott, Oszlár Dominik harmadik helyével újabb dobogót szerzett az egyes kategóriában. A kettes kategóriában pedig Szabó Zalán és Németh Bálint szereztek kettős győzelmet.

Az Endurance bajnokságon a Budai László- Németh Bálint kettős a harmadik helyen végzett, de az idei legszorosabb versenyen, mindössze 6,487 másodperccel lemaradva az első helyezésről. A verseny szorosságát jellemzi, hogy még a 4. helyezett is körön belül volt és az ötödik is csak egy körrel maradt le a győztestől!

Vélemény, hozzászólás?