Telefon: +36309729679 Email: janecskoadrian@gmail.com
A siker Kulcsa a HCK-n és az OAGB-n

A siker Kulcsa a HCK-n és az OAGB-n

 

A HCK és OAGB bajnokságok 5. fordulója június 27-28.-án Kulcson rendkívül sikeresnek bizonyult a versenyzőim számára, az egyéni versenyeken a győzelmek 60%-át zsebeltük be.

A Junior kategóriában Szabó Ádám és Mihalidesz Máté indult az első két helyről és csatázott a győzelemért az egész versenyen át, a leintésnél kettős győzelmet aratva Ádám lett az első, Máté a második, az idei évben már harmadik alkalommal. Illetve ez volt a negyedik alkalom, hogy mindketten a dobogóra álltak ebben a kategóriában (az egyetlen kivétel az volt, amikor Máté kihagyott egy versenyt). Máté és Ádám az egyes kategóriában is egymással csatáztak, ott a 3-4. helyekért, ezúttal Máté végzett előrébb szorosan mögötte pedig Ádám.

A kettes kategóriában szintén kettős dobogót ünnepelhettünk Kulcson, a második helyen Nagy Levente ért célba, megelőzve Tóth Bence Ákost, aki a harmadik lett.

Nagy Leventével nagyon jól sikerült a felkészülésünk erre a versenyre, változtattunk az eddigi módszeren, Levente rendkívül erősnek bizonyult és a hármas kategóriában megszerezte pályafutása első HCK győzelmét! A HCK bajnokságban a Gáncsos József tette még teljesebbé a sikert azzal, hogy megnyerte a négyes kategóriát.

Vasárnap következett az OAGB mezőnye, ahol versenyzőim folytatták a szombati sikeres szereplést. Az egyes kategóriában a bérgokartozásba nagy kihagyás után egy futam erejéig visszatérő Ferenczy Dominik győzött, Oszlár Dominik révén pedig kettős dobogót ünnepelhettünk, őt ugyanis a harmadik helyen intették le.

Még két győzelmet vittünk haza vasárnap, a hármas kategóriában Németh Bálint győzött, a négyesben pedig Prágai Erwin, a HCK tavalyi bajnoka szerezte meg pályafutása első OAGB-s győzelmét.

Az Endurance bajnokságban a Budai László- Németh Bálint páros a harmadik helyen zárta a háromórás küzdelmet.

Vélemény, hozzászólás?