Telefon: +36309729679 Email: janecskoadrian@gmail.com
Bajnokok tornája

Bajnokok tornája

 

Január 5-én az Asia Kart Centerben rendezték a Bajnokok Tornáját, melyen a 2019-es év HCK, OAGB és Endurance bajnokai között vehettem részt ez utóbbi megnyerése miatt.

Az időmérő edzés egyetlen körből állt, amit sikerült a második legjobb idővel teljesítenem Gaál András mögött. Azért is örültem ennek az eredménynek, mert a mostani téli szezonban egyetlen edzésen sem vettem részt ezen a pályán, legutóbb tavaly márciusban köröztem itt. Szerettem volna a verseny előtt gyakorolni, de már nem volt hely. Elégedett vagyok azzal, hogy ennek ellenére aránylag jó kört futottam.

A versenyen egy ponton láttam esélyt arra, hogy lépést tudjak tartani Andrissal, vagy legalábbis ne növekedjen tovább a lemaradásom, de aztán megérkezett Németh Bálint és Csermák István, akik igazán megnehezítették a versenyemet, és védekeznem kellett. Persze pont ettől volt jó és szórakoztató a verseny, ahol sikerült megtartanom a második helyet.

A csapatversenyen csak egy etapot vállaltam be a 12-ből, mert másnap Pozsonyban volt jelenésem, ahol az Osztrák Teremgokart Bajnokság egyéni kiadásán indultam el. De visszatérve a Bajnokok Tornájára, Márton Balázzsal és Tőzsér Bencével indultam, a 3. helyre kvalifikáltam, majd a második helyen adtam át a gépet. Végül a 4. helyen hozták le a srácok a versenyt egy igen erős mezőnyben.

Vélemény, hozzászólás?