Phone: +0(123) 456 78 90 Email: dynamicpress@gmail.com

Miskolczi Norbert

Norbi azok egyike, akikkel a legrégebb óta tart az együttműködés, 2016-ban csatlakozott a csapathoz. Autóversenyzői múlttal rendelkezik, ez azonban közel sem jelent előnyt a gokartozásban, hiszen egy csomó beidegződést át kellett állítania magában.

Endurance versenyeken indult és a felkészítése is ezeken a versenyeken zajlott, etapról etapra megosztottam vele a látottakat ő pedig folyamatosan fejlődött. 2017-ben második lett az endurance bajnokságban Barna Krisztiánnal, 2018-ban pedig bajnok velem kiegészülve.

Utóbbi évben már az egyéni bajnokságban is részt vett a HCK-ban, ahol két kategóriában is bajnok lett. A Hungry Hungarienssel 2018-19 ben is kijutott a Sodi World Finalsra és ő is tagja volt az Ampfingi 3. helyezett csapatnak. Az, hogy olyan szinten ki tudott emelkedni a HCK mezőnyben nem a véletlen műve volt. Nagyon sokat tett azért, hogy ott legyen. A pénteki szabadedzések után éjszaka alaposan kielemezte a saját és az én videóimat, kijegyzetelte, hogy mik a különbségek így a szombati szabadedzésre már úgy érkezett, hogy tudta min kell javítania.

Az önbizalmára nem voltak hatással a szabadedzésen futott idők, soha nem is nézte őket tudta, hogy mit kell tennie, követte a tervet, érezte, hogy jó úton halad vagy sem és az időmérőre tökéletesen felkészült. A KWC a célkeresztjében szerepel, az elkövetkező években erre akar felkészülni, egy jó Masters eredmény a cél.

A Hungry Hungarianssel 2018-19-ben is kijutott a Sodi világdöntőre.

VERSENYEK, BAJNOKSÁGOK

Eredmények

Miskolczi Norbert

HCK és endurance bajnok, SWS világdöntő résztvevő

EZÉRT VÁLASZD ADRIÁNT

Miért Adriánt választottad?

Hosszú versenymentes időszak után (egy dupla csigolyaficam egy túraautó futamon 6 évre kiütött) valahogy rátaláltam a gokartra. Egy év félkezes – a jobb kezem nem mozog/mozgott rendesen – gurulgatás után, összehozott az akkori versenyszervező Adriánnal.

Milyen volt a közös munka?

Fura dolgokat mondott eleinte Adrián, ami nehezen emészthető volt az én „nagyautós” múltammal, de pár mondat alatt hamar meggyőzött, pedig engem nem olyan egyszerű… Hamar kialakult a bizalom.

Mit köszönhetsz annak, hogy csatlakoztál Adriánhoz?

Az Ő segítségével, és persze sok alázattal és gyakorlással komoly eredményeket értünk el ketten. Azért ketten, mert az egyéni címeimet sem csak magamnak köszönhetem, ahogy a 3-12 órás futamokon elért eredményeinket csapatban sem csak az egyéni teljesítmények határozták meg.

Miért ajánlod másoknak Adrián gokartoktatását?

Azok közé az emberek közé tartozik Adrián, aki tudja, hogyan lehet összerakni egy-egy emberből a bajnokot, legyen az szupergyors fiatal vagy tapasztalt „papi” mint én.
BAJNOKOK

Ők is Adriánnal edzenek

Ismerd meg a többi versenyzőt is, akik Janecskó Adrián edzői segítségével értek el bajnoki címeket.

Kezd el az edzést még ma!

Csatlakozz Janecskó Adrián gokartedző bajnokcsapatához

Button text