Phone: +0(123) 456 78 90 Email: dynamicpress@gmail.com

Tóth Sándor

Sanyi 2016-ban az év vége felé kerestek meg azzal a szándékkal, hogy segítsek fiának, Sancinak a HCK egyes kategóriájának bajnoki címének megszerzésében. Jól indult az éve de volt egy hullámvölgy, amibe belekerült akkor. Kellett néhány verseny, hogy összeszokjunk és felismerjem, hogy mivel tudok segíteni.

A tehetsége abszolút megvolt ahhoz, hogy megnyerje a bajnokságot abban az évben de az időmérőkön javulni kellett. Pár futam volt csak hátra és az utolsó futamon Sanci behúzta a bajnoki címet, azt hiszem ekkor mentálisan sikerült egy kis pluszt hozzátennem.

A 2017-es Madridban megrendezett KWC (gokart világbajnokság) előtt is sokat edzettünk együtt. Remekül helyt tudott állni, több dobogós helyezést is szerzett a futamokon. 2017 év végéig dolgoztunk együtt, 2018-ban visszatért a verseny gokartozáshoz, amit 2016-ban is űzött amikor megismertük egymást, azóta is baráti a viszonyunk és nyomon követem a pályafutását.

Sanci nagyon szorgalmas versenyző aki nagy hangsúlyt fektet az edzésekre, nem csak a gokartozásban hanem fizikai értelemben is.

Ő volt az első bajnok,
akinek a sikerében részt tudtam vállalni.

VERSENYEK, BAJNOKSÁGOK

Eredmények

BAJNOKOK

Ők is Adriánnal edzenek

Ismerd meg a többi versenyzőt is, akik Janecskó Adrián edzői segítségével értek el bajnoki címeket.

Kezd el az edzést még ma!

Csatlakozz Janecskó Adrián gokartedző bajnokcsapatához

Jelentkezés