Phone: +0(123) 456 78 90 Email: dynamicpress@gmail.com

Papp Dávid Róbert

Dávidot 2016 óta ismerem, ő volt a második, aki engem választott edzőjének. Nagyon tehetséges versenyző, csak 12 éves volt ekkor mégis felnőttek ellen versenyzett. Abban az évben futamot is nyert és második lett a bajnokságban Csernik Csabi mögött.

Az első évben nagyon sok mindent tudtam megtanítani neki, a kanyarodási technikája sokat fejlődött ekkor valamint a módszerek, amivel feltérképezett egy pályát. Sokszor versenyeztünk edzésképp egymás ellen.

A következő két évben bajnok lett Dávid. Közben elkezdett külföldi versenyekre járni, bekapcsolódott az SWS versenyekbe és 2018-ban kijutott a Sodi Világdöntőre is mindezt már úgy, hogy csak a hazai versenyeken segítettem őt a jelenlétemmel. 2018-ban elindult a CRKC-n (Cseh bérgokart bajnokság) és a PIKC-n is(Lengyel teremgokart bajnokság), ez utóbbin 31. lett 160 indulóból egy ezüst és egy bronzérmet szerezve a futamok alatt, a juniorok között pedig 5. helyen végzett 27 versenyzőből. Szintén ebben az évben elindult a KWC-n hogy összemérje tudását a világ legjobb teremgokart versenyzőivel ahol érmet is szerzett vagyis egyszer a dobogóra is felálhatott. A legfiatalabbak egyike volt, ennek ellenére a felnőtt mezőnyben 40. lett 132 indulóból a juniorok között pedig 8. Dávid nagyon jó sebességgel rendelkezik emellett jól tud nyomást gyakorolni az ellenfelekre.

Fiatal kora ellenére nagyon tapasztaltnak számít köszönhetően annak, hogy sokféle szériában és sokféle géppel versenyzett. Bárhová megy új pályára, azonnal gyors lesz. Hihetetlenül gyorsan tanul. Verseny gokarttal is kifejezetten erős, eltöltött egy sikeres évet a GTC-n 2017-ben, junior bajnok lett. A 2018-as KWC-n én is indultam és előrébb végeztem, de az elődöntőben Dávid egy bevállalós előzéssel több ellenfelét is meglepte, köztük engem és előrébb is végzett azon a futamon.

Ő volt a második bajnok,
akinek a sikerében részt tudtam vállalni.

VERSENYEK, BAJNOKSÁGOK

Eredmények

BAJNOKOK

Ők is Adriánnal edzenek

Ismerd meg a többi versenyzőt is, akik Janecskó Adrián edzői segítségével értek el bajnoki címeket.

Kezd el az edzést még ma!

Csatlakozz Janecskó Adrián gokartedző bajnokcsapatához

Jelentkezés